Arbëri

Begaj : T’i përkushtohemi vizionit për Shqipërinë e gjeneratës tjetër

Bajram Begaj - ceremonia per 28 Nentor
 

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj, ka organizuar një pritje shtetërore sot pasdite, me rastin e 110 - vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë.

Begaj priti autoritete të larta të shtetit, përfaqësues të Trupit Diplomatik të akredituar në Tiranë, përfaqësues të forcave politike, komuniteteve fetare, kulturës, artit dhe medias.