Arbëri

Shefi i NATO-s: Të zhgënjyer që nuk u arrit marrëveshja për targa

Shtetet anëtare të NATO-s janë pajtuar që ta forcojnë mbështetjen për Ukrainën
 

Sekratari i përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, ka thënë se është i zhgënjyer që nuk është arritur marrëveshja për targa mes Kosovës dhe Serbisë.

Stoltenberg ka njoftuar në Twitter se ka biseduar me Përfaqësuesin e Lartë të BE-së për politikë të jashtme Josep Borrell për këtë çështje.