Arbëri

KQZ-ja kufizon shpenzimet e subjekteve politike në zgjedhjet e jashtëzakonshme në veri

 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur të shtunën të kufizojë shpenzimet e subjekteve politike për fushatën zgjedhore në zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar komunash në Mitrovicën e Veriut, Leposaviq, Zveçan dhe Zubin Potok, të cilat do të mbahen më 18 dhjetor.

Nëpërmjet këtij vendimi, sipas njoftimit, KQZ-ja përcakton kufirin e sipërm të shpenzimeve të fushatës zgjedhore për subjektet politike që do të certifikohen për pjesëmarrje në këto zgjedhje.