Arbëri

Mustafa: Kërkuam që Brukseli të ushtrojë ndikimin që deputetët serbë të kthehen në Kuvend

 

Kreu i ekzekutivit, Isa Mustafa edhe në Prishtinë i ka shprehur Përfaqësueses së Lartë për Politikë të Jashtme dhe Siguri përkushtimin për vazhdimin e dialogut për normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë.

Por i ka thënë se nuk po e sheh këtë përkushtim te pala tjetër, derisa ka përmendur edhe bojkotin që përfaqësuesit serbë po i bëjnë institucioneve të vendit.