Arbëri

Dorëheqjet në veri, shqyrtohet mundësia e transferimit të prokurorëve nga qytetet tjera

UD e kryeprokurorit te shtetit, Besim Kelmendi ne vizite ne Prokurorine Themelore te Mitrovices
 

Ushtruesi i detyrës së Kryeprokurorit të Shtetit, Besim Kelmendi, ka thënë se do të shqyrtojë të gjitha mundësitë për t’iu adresuar çështjes së dorëheqjeve të prokurorëve dhe stafit administrativ nga komuniteti serb në veri.

Kelmendi gjatë takimit në Prokurorinë Themelore në Mitrovicë tha se do të shqyrtohen gjitha mundësitë që ka në kompetencë të tij, përfshirë këtu edhe transferimin e jashtëzakonshëm të prokurorëve nga prokuroritë tjera.