Arbëri

Zyrtarët e KKZ-ve paralajmërojnë se pa marrëveshje politike s’mund të ketë zgjedhje në veri

 

Zgjedhjet në komunat veriore nuk do të mbahen pa u arritur një marrëveshje politike midis Qeverisë së Kosovës dhe qytetarëve të asaj pjese, ka deklaruar Sllobodan Dimitrijeviq, zyrtar i lartë i Komisionit Komunal Zgjedhor për Mitrovicën e Veriut.

Këtë Dimitrijeviqi e tha pas njoftimit se në mëngjesin e së mërkurës dorëheqjet i kanë zyrtarizuar kryetarët e komisioneve komunale zgjedhore në Mitrovicë të Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok.