Arbëri

Latifi tregon nëse ishte i gatshëm për ta drejtuar Ministrinë e Shëndetësisë

 

Ish-ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi, është deklaruar rreth punës së tij sa ishte në krye të këtij dikasteri.

Punën për të cilën u kthye nga SHBA-ja, Latifi e ka quajtur përgjegjësinë më të madhe ndërkohë që ka theksuar se “të jesh Ministër i Shëndetësisë, i çdo vendi, është nderi dhe privilegji më i madh, por të jesh Ministër i Shëndetësisë i shtetit më të ri në Evropë, Kosovës, ku jam rritur, jam shkolluar dhe pastaj jam larguar në SHBA për një jetë më të mirë, është krejt diçka tjetër”.