Arbëri

Mehaj takon ekipin këshillues të NATO-s: Veprimet e Serbisë duhet dënuar

 

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka takuar oficerë të Ekipit Këshillues dhe Ndërlidhës të NATO-s (NALT) dhe atashetë e mbrojtjes lidhur me situatën aktuale politike në vend, rajon dhe më gjerë.

Megjithatë, rëndësi në diskutim i është dhënë çështjes së sigurisë në veri të vendit pas zhvillimeve të fundit.