Arbëri

Kreu i KGJK-së, Albert Zogaj, shkon në Mitrovicë pas dorëheqjeve të gjyqtarëve serbë

 

Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), Albert Zogaj së bashku me drejtorin e Sekretariatit të KGJK-së, Shkelzen Maliqi kanë vizituar të mërkurën Gjykatën Themelore në Mitrovicë, me ç’rast janë takuar me nënkryetarin e kësaj gjykate, Bekim Veliqi, gjyqtarët, administratoren dhe stafin administrativ, ku diskutuan për organizimin dhe mbarëvajtjen e punës pa ndërprerje në situatën aktuale.

Në komunikatë për media thuhet se Zogaj me Maliqi u siguruan nga nënkryetari Veliqi dhe administratorja, se gjykata është duke ndërmarr të gjitha masat e nevojshme për organizmin e procesit të punës në pajtim me aktet ligjore në fuqi.