Arbëri

Anulohen edhe tetë seanca gjyqësore në veri

 

Mungesa e gjyqtarëve serbë në Gjykatën Themelore në Mitrovicë ka shkaktuar anulimin e të paktën tetë seancave, të cilat ishin caktuar për ditën e mërkurë.

Gjyqtarët dhe prokurorët nga komuniteti serb kanë dorëzuar dorëheqjet e tyre në Këshillin Gjyqësor të Kosovës dhe atë Prokurorial , ndërsa dorëheqjet i kanë dorëzuar edhe stafi adminstrativ, raporton “Betimi për Drejtësi”.