Arbëri

Çmimet e derivateve, shtrenjtohen nafta dhe benzina

 

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar çmimet tavan të derivateve për 48 orët e ardhshme.

Çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.72 euro për litër, që është një cent më shtrenjtë se një ditë më parë.