Arbëri

Bie çmimi i naftës

 

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) i ka publikuar çmimet maksimale apo “tavan” të naftës dhe derivateve të tjera për ditën e premte.

Çmimi i naftës për ditën e premte është liruar për një cent dhe është 1.71 euro.