Arbëri

Rritet çmimi i benzinës të shtunën në Kosovë

 

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar çmimet tavan për produktet e naftës për të shtunën në Kosovë.

Sipas raportit, dallim ka vetëm te çmimi i benzinës, i cili është rritur për një cent.