Arbëri

Të martën, nafta një cent më lirë

 

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar çmimet tavan për shitjen e derivateve për ditën e martë.

Sipas njoftimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës ka rënë për një cent në krahasim me një ditë më parë, ndërsa i benzinës dhe i gazit vazhdon të mbetet i njëjtë.