Arbëri

Çështja “Gucati e Haradinaj”, seanca e Apelit në fillim të dhjetorit

Foto: AP
 

Seanca e Apelit në çështjen Gucati dhe Haradinaj është caktuar më 1 dhe 2 dhjetor 2022.

Dhomat e Specializuara të Kosovës kanë njoftuar se kjo është caktuar dje nga Paneli i Gjykatës së Apelit ndërsa pritet të bëhet i ditur rendi i ditës.