Arbëri

Shqiptari që menaxhon 11 restorante në Rusi tregon si ka ndikuar lufta: Njerëzit janë lodhur

 

Rufi Shabani është një mastershef dhe menaxher shqiptar që ka fituar dy çmime të para në kampionatin e picave në Bullgari.

Ai jeton prej 12 vjetësh në Rusi dhe menaxhon 11 restorante. Kjo ka bërë që të përballet edhe me situatën e luftës, e cila sipas tij, i ka lodhur njerëzit dhe mundohen të shohin punët e veta.