Arbëri

Rritet çmimi i benzinës të shtunën

 

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimin maksimal të lejuar për derivatet e naftës për të shtunën.

Sipas MINT-it, të shtunën është rritur për një cent çmimi i benzinës.