Arbëri

Vazhdon të ngrihet çmimi i naftës në Kosovë

 

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar të martën, çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme në Kosovë.

Çmimi i naftës, sipas njoftimit, është ngritur për disa centë në krahasim me disa ditë më parë.