Arbëri

Shatri: Qeveria i ka bllokuar 706 milionë euro, 150 milionëve prej tyre u ka humbur vlera

 

Ish-ministri i Financave, Haki Shatri, ka thënë se Qeveria ka bllokuar 706 milionë euro në Bankën Qendrore të Kosovës, duke i lënë të gatshme dhe pa ndonjë vlerë.

Shatri ka thënë të enjten në “60 Minuta” të KTV-së, se sipas një përllogaritjeje të thjeshtë, del që 150 milionë prej tyre u ka humbur vlera, pasi siç ka thënë, ato mjete po flenë.