Arbëri

Shoqata e vreshtarëve e quan propagandë lajmin se verërat e Kosovës janë “sheqer e ujë”

 

Kryetari i shoqatës së vreshtarëve të Kosovës, Hamid Makshana, e ka quajtur propagandë të shteteve fqinje, lajmin që ka qarkulluar të mërkurën se verërat e Kosovës përmbajnë “ujë dhe sheqer” në vend të rrushit.

Mediumi kroat “Veçernji list” botoi t՞ martën një shkrim, në të cilin pretendohet se verërat e Kosovës janë false, bazuar siç u tha në testet e kryera në këtë vend.