Arbëri

SBASHK-u pas vendimit të MASHT-it: Nuk rregullohen çështjet me vendime arbitrare

 

Anëtari i Kryesisë së SBASHK-ut, Blerim Mehmeti, ka thënë se Qeveria po tenton t’i rregullojë çështjet me vendime arbitrare.

Derisa foli për vendimin e fundit të Ministrisë së Arsimit për kompensimin e orëve të humbura gjatë grevës, Mehmeti ka thënë se ndasitë midis SBASHK-ut dhe Qeverisë po shkojnë vetëm duke u rritur.