Arbëri

SPAK-u i shqetësuar me mosekzekutimin e pagave të mësimdhënësve

 

Sindikata e Pavarur e Administratës së Kosovës (SPAK) ka thënë se është e shqetësuar me mosekzekutimin e pagave të mësimdhënësve.

SPAK-u e ka quajtur këtë veprim si joligjor dhe të paarsyeshëm, si dhe tendencë për frikësim e shantazh.