Arbëri

MASHTI publikon kalendarin e ri të vitit shkollor, do të zëvendësohen ditët e humbura

 

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) ka njoftuar vendimin për të ndryshuar kalendarin e vitit shkollor 2022-22.

Kalendari i ri është bërë për të zëvendësuar 22 ditët e mësimit që u humbën në shtator shkaku i grevës.