Arbëri

Pezullohen ligjëratat në Bujqësi, meqë s’u funksionalizua objekti i nisur në 2013-n

 

As këtë vit studentët e Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë nuk do t’i ndjekin ligjëratat në salla të reja. Shkaku i kësaj studentët dhe stafi akademik kanë vendosur që nga sot të hyjnë në grevë.

Objekti, i cili ka filluar të ndërtohet në vitin 2013, nuk është funksionalizuar për shkak se ndodhet afër një largpërçuesi të tensionit të lartë, i cili përbën rrezik për jetën.