Arbëri

LDK: Ndëshkimi i mësimdhënësve me ndalje page krijon krizë shoqërore

Foto: KOHA
 

Kryetarja e Forumit të Gruas e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jehona Lushaku-Sadriu, ka thënë se Qeveria po i dënon dhe “disiplinon” mësimdhënësit, teksa komentoi mosekzekutimin e pagave për kohën që ata kanë qenë në grevë.

Lushaku-Sadriu ka thënë se ekzekutivi është tallur me mësimdhënësit, duke mos menduar për dëmin që u është shkaktuar nxënësve me tejzgjatjen e grevës.