Arbëri

Të hënën mblidhet Kryesia e Kuvendit

Foto nga mbledhjet e mëhershme
 

Kryesia e Kuvendit të Kosovës të hënën, do të mbajë mbledhjen e radhës nga ora 11:00.

Sipas njoftimit nga Kuvendi, pika të rendit të ditës do të jenë: Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mëparshme të Kryesisë së Kuvendit; Propozimi i rendit të ditës për seancën plenare të radhës dhe; Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave.