Arbëri

MASHTI njofton për fillimin e mësimit të hënën: Do të rishikohet kalendari

 

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) ka njoftuar se të hënën do të nisë mësimi në të gjitha nivelet parauniversitare.

MASHTI ka thënë se kishte bërë përgatitjet për fillim të mësimit qysh më 1 shtator, por se nuk ishte mundësuar kjo shkaku i grevës së organizuar nga SBASHK-u.