Arbëri

Nagavci paralajmëron shtimin e inspektorëve të arsimit

 

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka paralajmëruar se do të rritet numri i inspektorëve të arsimit në mënyrë që të sigurohet cilësia në arsim, po ashtu të vlerësohet edhe performanca e mësimdhënësve, drejtorëve e zv. drejtorëve.

Ajo ka thënë se Inspektorati i Arsimit aktualisht ka 30 inspektorë në gjithë Kosovën, ndërsa së fundi në mbledhje të Qeverisë është votuar për komisionin intervistues për rekrutimin e 20 inspektorëve të rinj.