Arbëri

Kosova e Mbretëria e Bashkuar me marrëveshje për zbarkime të përbashkëta ushtarake

 

Kosova dhe Mbretëria e Bashkuar kanë nënshkruar një deklaratë të përbashkët për bashkë-zbarkimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës me ushtrinë britanike në misionet ku angazhohet Mbretëria e Bashkuar.

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka bërë të ditur se deklarata është nënshkruar gjatë vizitës së tij në këtë shtet, ku është pritur nga ministri i Forcave të Armatosura dhe Veteranëve, James Heappey.