Arbëri

Murati: Kosova po e tejkalon më së liri në rajon krizën me energji elektrike

Foto: Alban Bujari/KOHA
 

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka thënë se si shtet është fat i madh, që po tejkalohet më së liri dhe lehti në rajon kjo krizë me energji elektrike.

Gjatë mbledhjes së komisionit hetimor për krizën e energjisë, Murati ka thënë se të gjitha shtetet tjera fqinjë, kanë ndarë buxhetin më të lartë për këtë çështje.