Arbëri

Lideri i tregut botëror “IWG” zgjerohet në Ballkanin Perëndimor

 

Puna hibride është në rritje - patundshmëria e së sotmes është vend pune i së nesërmes.

Tetë milionë njerëz në më shumë se 120 vende po e shijojnë punën hibride në hapësirat moderne dhe të pajisura teknikisht falë IWG - dhe ky trend nuk ka ndërmend të ndalet. Hulumtimet na tregojnë se 63% e kompanive me rritje më të shpejtë e kanë kuptuar tashmë potencialin dhe kanë zbatuar këtë model bashkëkohor të punës. Nga kjo përfitojnë punonjësit, ekonomia dhe mjedisi. IWG-ja tani po synon të zgjerojë modelin e punës së së ardhmes në Ballkanin Perëndimor, treg i cili ka potencial të madh. Lideri botëror në ofrimin e mundësive të hapësirës së punës është në kërkim të patundshmërive, si dhe partnerëve të franshizës për ta arritur këtë dhe ka me vete disa brende, duke përfshirë Regus dhe Spaces që i përshtaten çdo lloji të punëtorit hibrid.

Image