Arbëri

Çmimi i derivateve për 24 orët e ardhshme

 

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme në Kosovë.

Çmimet janë të njëjta me ato të një dite më parë.