Arbëri

Inteligjencës ushtarake të FSK-së i shtohet edhe një oficer – togeri Luan Haradinaj

 

Kuadrit të inteligjencës ushtarake të FSK-së i është shtuar edhe një i diplomuar në SHBA. Togeri Luan Haradinaj, ka diplomuar në kursin bazik për inteligjencë ushtarake në SHBA, ka njoftuar të mërkurën ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj.

Mehaj ka thënë se Haradinaj ka vazhduar traditën e babait të tij, Shkëlzenit dhe xhaxhait, Luanit, të cilët ranë dëshmorë për lirinë e Kosovës.