Arbëri

Partnerët ndërkombëtarë premtojnë vazhdim të mbështetjes për FSK-në

 

Ministria e Mbrojtjes dhe FSK-ja kanë organizuar konferencën vjetore ndërkombëtare “FSK dhe partnerët 2022”.

Shefi i shtabit të KFOR-it, John Boziceviq, ka thënë se në të kaluarën KFOR-i ka ndihmuar personelin mjekësor të FSK-së, se ka bërë ushtrime edhe në aviacion, duke shtuar se në të ardhmen do të gjejnë forma të tjera të bashkëpunimit për paqe dhe prosperitet.