Arbëri

AVUK-u merr vendim të lejojë rikthimin në treg të produkteve “Wudy”

 

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë ka vendosur që të lejojë shitjen për konsum të produktit sallam Wudy dhe virshlleve që kanë datë skadence pas 30 tetorit, pasi nuk janë të përfshira në lotet të cilat kanë qenë të infektuara me salmonell.

Lajmin e ka bërë të ditur për KosovaPress, zëdhënësi i Agjencisë së Ushqimit, Lamir Thaçi.