Arbëri

Sogojeva për qasjen në dokumentet publike: Komunat më transparente se institucionet tjera

 

Krenare Sogojeva, komisionere e Agjencisë për Informim dhe Privatësi, ka thënë se kanë për qëllim të rritet vetëdija institucionale për qasjen në dokumentet publike.

Ka thënë se gjatë një diskutimi të mbajtur të hënën, një nga vështirësitë ka dalë qasja në dokumente publike.