Arbëri

Shtetet që Serbia pretendon se kanë tërhequr njohjet e pavarësisë së Kosovës

 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka kohë që thotë se Qeveria e këtij vendi ka në sirtar “tetë dokumente për çnjohje të pavarësisë së Kosovës”, por se deri më tash asnjëherë nuk ka përmendur asnjë nga këto shtete.

Dhe sipas tij, “misioni serb” po vazhdon.