Arbëri

Elbert Krasniqi takohet me presidentin izraelit në përkujtim të ish-presidentit Peres

 

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, ka marrë pjesë në ceremoninë përkujtimore të ish-presidentit dhe ish-kryeministrit të Izraelit, Shimon Peres, të premten.

Sipas njoftimit të Krasniqit, në ceremoni ai është takuar edhe me presidentin aktual izraelit Isaac Herzog dhe “me personalitete të tjera të respektuara”.