Arbëri

Kurti takohet me mjekë mërgimtarë, u kërkon që të kthehen në Kosovë

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka takuar të enjten në ceremoninë hapëse të Kongresit të Dytë Klinik të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës, mjekë që jetojnë në mërgatë, dhe u ka kërkuar atyre që të kthehen në Kosovë.

Sipas njoftimit të zyrës së kryeministrisë, Kurti ka marrë shembull ministrin e Shëndetësisë, Rifat Latifi, për kthimin në Kosovë, për t’i inkurajuar atë që të kthehen në vendin e tyre.