Arbëri

Pensionistët protestojnë, i presin deputetët me pankarta dhe lule

Dhjetëra pensionistë kanë protestuar të enjten para Kuvendit të Kosovës me moton, “Dinjitet për pensionistët”.

Disa prej tyre kanë mbajtur pankarta në duar, e disa të tjerë lule, për t’ua dhuruar deputetëve, me ç ‘rast po kërkojnë ndryshimin e ligjit që i detyron të paraqiten çdo gjashtë muaj për pensione.

{gallery}