Arbëri

Përmes një aksioni simbolik kërkohet shkarkimi i prokurorëve Munishi e Salihu

 

Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist ka zhvilluar një aksion simbolik para Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK) të mërkurën.

Përmes këtij aksioni, aktivistët kërkuan nga KPK-ja të shkarkojë prokurorin Ruhan Salihu dhe kryeprokurorin e Prokurorisë Themelore në Prishtinë, Kujtim Munishi, duke i cilësuar fajtorë për rastin e dhunimit të 11-vjeçares.