Arbëri

Greva në administratë ua pamundëson prindërve regjistrimin e foshnjave të porsalindura

 

Të gjitha foshnjat e lindura që nga data 25 gusht kanë mbetur të paregjistruara dhe zyrtarisht ende pa emër.

Kjo, si pasojë që administrata në Komunën e Prishtinës, e cila ndodhet në Klinikën e Gjinekologjisë, është në grevë.