Arbëri

Nagavci kërkon nga SBASHK-u të reflektojë dhe mësimdhënësit t’i kthehen punës

 

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka thënë se është viti i tretë radhazi që java e dytë e shtatorit i gjen nxënësit në shtëpi.

Sipas saj, në dy vitet e kaluara kjo ndodhi për shkak të pandemisë, e cila çrregulloi edhe procesin edukativo-arsimor, duke shkaktuar humbje të mëdha mësimore.