Arbëri

Si të kursejnë energji elektrike Qendrat Tregtare?

 

Dyqanet e mëdha me shumëllojshmëri dritash dekoruese, reklama të shumta, klima dhe pajisje tjera, konsumojnë mjaft shumë energji, që mund të kursehet shumë lehtë, nëse stafi i çdo dyqani informohet për mënyrat e kursimit të energjisë elektrike dhe më pastaj inkurajohet për aplikimin e tyre.

Ja disa nga këto këshilla që mund t'i aplikoni lehtë: