Arbëri

KEDS-i kërkon kursim të energjisë, jep disa rekomandime

Foto: Driton Paçarada/KOHA
 

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike në Kosovë (KEDS), i publikoi të martën disa rekomandime se si mund të kursehet energjia elektrike nga amvisëria.

Në mesin e rekomandimeve, KEDS-i tha që pajisjet elektroshtëpiake të përdoren kur energjia është më e lirë, bojleri të përdoret me kujdes dhe të ndalohet furnizimi i pajisjeve kur nuk është e nevojshme.