Arbëri

Ministri i Bujqësisë: Te mbështetja e fermerëve s’njohim parti politike

 

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci, ka thënë se dikasteri që e drejton nuk njeh parti politike kur bëhet fjalë për mbështetjen që u jep komunave përmes granteve dhe subvencioneve.

Peci ka mohuar se Qeveria po ofron përkrahje më të madhe për komunat që udhëhiqen nga partia në pushtet.