Arbëri

Të hënën protestohet sërish: Përdhunimi i 11-vjeçares s’tejkalohet me dy shkarkime

FOTO: KOHA
 

Gjashtë organizata joqeveritare kanë njoftuar se të hënën do të protestojnë sërish për rastin e përdhunimit të një 11-vjeçareje në Prishtinë, pasi sipas tyre, kjo çështje nuk mund të tejkalohet vetëm me dy shkarkime.

Kolektivi për Mendim dhe Veprim Femnist, YIHR KS, CEL, QIKA, QIPS dhe QKSGj kanë thënë se protesta do të mbahet të hënën nga ora 12:00 para ndërtesës së Qeverisë.