Arbëri

Personat mbi 50 vjeç tani mund ta marrin dozën e katërt anti-COVID

 

Tashmë në Kosovë personat mbi 50 vjeç do të mund ta marrin edhe dozën e katërt të vaksinës kundër COVID-19.

Ministria e Shëndetësisë njoftoi se miratoi këtë vendim ku hyjnë edhe personat me sëmundje kronike dhe imunitet të dobësuar të moshës mbi 5 vjeç, e profesionistët shëndetësorë.