Arbëri

Një nga të dyshuarit për dhunimin e 11-vjeçares kishte 9 aktakuza dhe gjykime dënuese

 

I është dorëzuar Policisë personi i pestë i përfshirë në dhunimin e 11-vjeçares, që ka ndodhur tri ditë më parë në Prishtinë.

Të martën, në orët e pasdites, Policia ka bërë të ditur se i mituri Sh. K., që ishte në kërkim, është intervistuar dhe se, në bashkëpunim me organet e drejtësisë, ndaj tij do të ndërmerren të gjitha veprimet.