Arbëri

Vuçiqi nuk përjashton tensionet edhe më 1 shtator

 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se nuk është optimist për arritjen e marrëveshjes me Kosovën për ri-regjistrimin e targave të veturave.

“Jam skeptik dhe thjesht nuk shoh hapësirë për përparim, por na takon neve të bëjmë më të mirën”, tha Vuçiq më 26 gusht në Oseçinë, ku hapi Panairin e Kumbullës.